Wie ben ik

Ik ben Jolanda van Bebberen, getrouwd met een geweldige man en vader, en moeder van één zoon.Foto

Tijdens mijn werk als loopbaanadviseur en studiebegeleider merkte ik steeds vaker dat ik na het werk geen energie meer over had om ’s avonds nog dingen te ondernemen als sport of theater.

Uit onderzoek komt naar voren dat de voedingsstoffen die we heden ten dage binnen krijgen lang niet de vitaminen en mineralen bevatten die we dagelijks nodig hebben. We denken dat we alles binnenkrijgen als we de bekende schijf van vijf toepassen, dit geldt ook voor mij, maar doordat alles uit de grond gestampt wordt, zit er niet meer in wat er verondersteld wordt in te zitten.

Steeds meer mensen krijgen daardoor te maken met vage klachten en weinig energie.

Na wat zoeken op het internet kwam ik informatie tegen die mij enorm aansprak. Deze informatie ging erover dat je je lichaam weer moet leren waar het voor bedoeld is. Dus het zelf herstellend vermogen van het lichaam weer activeren. Hierbij gebruikmakend van wat moeder natuur ons biedt zonder chemische toevoegingen.

Dit veranderde mijn leven, na een half jaar merkte ik dat ik weer voldoende energie had opgebouwd om ook ’s avonds weer activiteiten te ondernemen en ik merkte dat mijn weerstand ook steeds groter werd.

Mijn doel is met het gebruik van de producten wel bereikt.

Vervolgens zag ik om mij heen dat medegebruikers van de producten ook een inkomen aan het opbouwen waren. Ik ben zelf ook naar het marketingplan gaan kijken en realiseerde mij dat dit een geweldige mogelijkheid is. Dit bedrijf biedt mij, naast de fantastische producten, de mogelijkheid om er volledig voor mijn gezin te zijn, door te werken vanuit huis. Voor mij, gezien mijn gezondheid, de ideale combinatie van werken en er kunnen zijn voor je gezin.

Wat is er nou idealer dan zelf te bepalen wanneer en waar je werkt en volledig je eigen baas te zijn…… Bent u geïnteresseerd of wellicht nieuwsgierig geworden neem contact met mij op.