Bedrijf

Aanbevelingsmarketing is al tientallen jaren een zeer gerespecteerde marketingmethode om op een succesvolle manier producten in de markt te zetten. Over de hele wereld zijn er miljoenen mensen die, ondersteund door het bedrijf, zelfstandig een goed inkomen verdienen. Dit kan een aanvullend of fantastisch fulltime inkomen zijn.

Forever biedt, naar mijn mening, het beste verdienmodel. Uitgangspunt is echter het kwalitatief superieure productaanbod. Naast financiële vrijheid krijg je een goede gezondheid er “gratis” bij. Van de gezondheidsindustrie wordt verwacht  dat die markt de komende 5 jaar gaat verdubbelen. Steeds meer mensen zien de noodzaak in van preventief werken aan hun gezondheid.

De groei bij Forever is dan ook  enorm omdat steeds meer mensen de producten waarderen en de zakelijke mogelijkheid inzien. Ondertussen is Forever actief in 155 landen en is het de grootste leverancier van Aloë Vera en bijenproducten ter wereld.

Groei-factor

Forever biedt jou ongelimiteerde mogelijkheden. Rex Maughan is ooit begonnen met een zakelijk idee dat de twee grootste doelen in zijn leven zou combineren: een betere gezondheid en financiële vrijheid. In de Benelux zijn (pas) honderden mensen actief als distributeur. Jouw motivatie en gedrevenheid speelt een belangrijke rol.

Je hoeft geen specifieke werkervaring te hebben en de manier van werken is niet makkelijk maar wel simpel. Je krijgt daarbij alle hulp van het Forever hoofdkantoor in Baarn. Daarnaast kom je in ons team en dat heeft ervaren netwerkmarketeers in zich die klaar staan om jou te ondersteunen.

Wij kunnen jou telefonisch en/of tijdens één van onze presentaties verder informeren. Daarna kan je besluiten of het bij jou past en bereid bent hier tijd en energie in te steken. Als je onze adviezen opvolgt zul je zeker een inkomen kunnen realiseren.

Pak die mogelijkheid, wij horen graag van je.